Sendblaster: Den bedste masse e-mail-software til e-mail marketing

Lav indflydende email

Gratis skabeloner

Med SendBlaster får du 80 skabeloner der er designet af professionelle some r klar til at bruge. Du behøver ikke have erfaring med redigering af HTML.

HTML Editor

Besked udarbejdning er opnået gennem en simpel men kraftfuld visuel HTML editor med kode adgang, CHARSET definering og mulighed for at insætte fuldt ud brugerdefinerbare felt tags.

HTML/.eml fil importering

Du kan importere email beskeder til SendBlaster fra eksterne filer (HTML sider eller gemte .eml filer – for eksempel fra Outlook Express). Dette tillader dig at lave dine egne skabeloner ved at bruge en ekstern HTML editor.

HTML og Tekst besked

Email beskederne bliver lavet både i HTML og ren tekst format i tilfælde af at modtageren har deaktiveret visning af HTML beskeder. Husk: hybrid HTML/Ren Tekst email er det bedste vælg til email marketing kampagner. Hvis en ren tekst del mangler, bliver de fleste antispam filtre mistænksomme. Når du er færdig med at udarbejde din meddelelse, kan du bruge SendBlaster’s ”Tekst fra HTML” knap til automatisk at lave en ren tekst del fra HTML.

Personliggør email

Send en personliggjort meddelelse (“Kære Mr. John Smith” i stedet for “Kære kunde”).
Kære #navn# -> bliver -> Kære Paul.
Hver email du sender er forskellig ved brug af email merge og email personligørelse funktioner.

Spam check

SendBlaster integrerer nu et ”Spam check” værktøj. Det inkorporerer alle SpamAssassin regler som du skal respektere for at komme direkte i din kundes inbox.

Sendblaster på verdensmarkedet  |  Glade kunder siger  |  Cookies  |  Sitemap  |
© 2019 sendblaster.dk