Sendblaster: Den bedste masse e-mail-software til e-mail marketing

Importering af lister

Hvis du allerede har lavet en kunde database, er det nemt at importere denne ind i SendBlaster. Du kan importere kontakter fra alle programmer der kan eksportere data som .csv format. Det er muligt at importere data fra .csv filen, som er vidt brugt af al hjemme- og professionel software, inklusiv Office suites (Microsoft Outlook, Excel, Access og så videre).

Importering kan tilpasses ved hjælp af femten interne felter:

Sendblaster på verdensmarkedet  |  Glade kunder siger  |  Cookies  |  Sitemap  |
© 2019 sendblaster.dk