Sendblaster: Den bedste masse e-mail-software til e-mail marketing

Software funktioner

SendBlaster er den bedste software til at sende nyhedsbreve med, det har en komplet sæt af funktioner som nemt lader dig administrere alle områder indenfor en e-mail-marketingskampagne. Du kan nu oprette dine egne grafiske skabeloner, lister, afsende nyhedsbreve og analysere kampagnestatistikker, det har aldrig været nemmere.

 

 

 

 

Opret e-mail nyhedsbrev

WYSIWYG HTML Redigeringsværktøj

Besked udarbejdning er opnået gennem et simpelt men kraftfuldt visuel HTML redigeringsværktøj med kode tilgang, CHARSET definering og mulighed for at indsætte fuldstændigt brugerdefinerbare felt tags.

Layout editor

Det at oprette en ny besked helt fra start af, er utroligt nemt med den nye layout editor: vælg e-mailstrukturen, tilføj header, footer eller sidekolonner, vælg farver og variationer med nogle få klik.

Nye skabeloner

SendBlaster Pro kommer med 130 nye skabeloner sammenlignet med version 1 (100 med SendBlaster Free).

Nye kategori skabeloner

SendBlaster 3 kommer med masser af nye skabeloner; skabelonbrowseren understøtter nu kategorier så du bedre kan organisere dine skabeloner.

Importer eksisterende .htm eller .eml filer

Email beskeder kan importeres fra eksterne filer (HTML dokumenter eller eksisterende .eml filer).

Embedded image support

Generer nyhedsbreve med vedhæftninger og indlagte billeder for at undgå alle email besked læse-relaterede problemer.

Beskær og erstat

Vælg et billede og erstat det med et andet: SendBlaster 3 vil automatisk tilrette størrelsen og tilskære det (uden at strække det), så det passer med det originale layout.

Personlig email for hver abonnent

Send personliggjorte beskeder (“Kære Mr. John Smith” i stedet for “Kære kunde”)
Kære#navn#-> bliver -> Kære Paul
Hver email du sender er forskellige ved hjælp af email personificerings funktioner.

Programmerbare tags

SendBlaster Pro 3 inkluderer en imponerende scriptmaskine til tags, disse kan nu programmers ved at bruge enten Vbscript (kendt fra office), eller Javascript (kendt af web udviklere og designere). Tags kan indeholde beregnet eller betinget afkom, forskellige variationer, definerbare vedhæftelser og meget mere.

Link tjek

Ikke flere ødelagte links: SendBlaster 3 vil automatisk udtrække alle links fra din besked, endda dem der er gemte, og herefter kan du tjekke dem med et enkelt klik.

Eksporter HTML med billeder

Nu kan du eksportere HTML koden OG de indbyggede billeder i en struktur så det er nemt at oploade, dette gør det nemt for dig at offentliggøre en kopi af din besked på din hjemmeside.

Tilføj afmeld link

Indsæt et afmæld link (opt-out) som påkravet af CAN-SPAM Act.

Frameld med et enkelt klik

Lad dine modtagere afmelde sig med et enkelt klik, ved at bruge et PHP script som er nemt at installere og oploade til din hjemmeside.

Set charset

Beskeden CHARSET kan sættes til at sende beskeder med et hvilket som helst karaktersæt (Kyrillisk, Japansk, Hebraisk, Kinesisk, Arabisk). Denne funktion gør det muligt for dig at sende dit nyhedsbrev på forskellige verdenssprog.

Email beskeder med både HTML og tekst

Email beskederne laves bade I HTML og ren tekst format I tilfælde af at modtageren har slået visning af HTML beskeder fra. Husk at hybrid HTML / ren tekst er det bedste valg til email marketing kampagner.

Sæt demo data feltero

Ved at sætte disse felter og klikke på “preview”, kan du se hvordan nyhedsbrevet vises med data inkluderet.

Tilføj vedhæftede filer til mailing lister

Hver email besked kan indeholde vedhæftede filer (Zip, Doc, PDF…).

Importer kontakter fra Outlook og Thunderbird

Importer alle dine kunders detaljer direkte til SendBlaster.

Importer email addresser fra Excel, Access og .CSV filer

Gem dine eksisterende MS Excel(TM), Access(TM) eller Outlook(TM) kontakt lister i .CSV fil formatet, og importer direkte alle dine kunders detaljer til SendBlaster.

  • Komplet mailing liste importerings instruktioner
  • At importere en CSV mailing liste

 

 

Administrer lister

Simpel intergrering med dit eget website

At indsætte mailing liste administrator funktionalitet i dit website bliver ekstremt nemt med abbonement/afmeld abbonement administrations funktioner, og muligheden for at importere data fra en web kilde, der lader SendBlaster tage hånd om opdatering af listen og at maile de rigtige beskeder til de rigtige modtagere. Vi tilbyder også gratis optin og dobbelt optin PHP scripts som er i overensstemmelse med CAN SPAM-loven i vores download sektion.

Liste statistikker

Vis detaljeret information om dine lister (samlede antal kontakter, hvor mange der abonnerer, hvor mange der er aktive i hver liste og i hele databasen).

Abonner/Afmeld abonnement via Email eller Web Formular

SendBlaster kan automatisk administrere abonnementer (og afmeldte abonnementer) for at bygge permission baserede email marketing kampagner (også selvom du ikke har et website). Hver liste kan associeres med en e-mail adresse: når en email besked med ”Abonner” in emnefeltet bliver sendt til denne e-mail adresse tilføjes afsenderen til listen. Hvis emnet derimod er ”Afmeld”, bliver afsenderen slettet. SendBlaster nyhedsbrevs software downloader nye email beskeder fra POP3 kontoen, verificerer emnet og opdaterer den relevante mailing liste.

Global afmelding og bounce

Afmelding og bounce fra en specifik adresse kan nu tilføjes til alle lister for at sikre en bedre sikkerhed, og mindske klager fra modtagerne.

Avanceret data filter

Du kan sortere listen med simple “drag and drop” for hvert felt eller oven I købet for flere felter af gangen.

Liste sammenfletning og flytning

Du kan nu nemt og hurtigt sammenflette to eller flere lister, eller flytte et sæt af kontakter fra en liste til en anden ved hjælp af disse imponerende regler.

Processing af afviste mails

Afviste mails (såkaldte “Bounce-backs”) bliver automatisk genkendt og den tilknyttede adresse kan enten deaktiveres eller slettes fra listerne. Se hvordan SendBlaster behandler bounce-backs.

Historik af opt-in og opt-out

Abonnementer, afmeldinger og bounce forespørgsler gemmes i databasen sammen med deres data, så du kan holde øje med dem, eksportere dem til genbrug eller ændre dem.

Ubegrænset mængde lister / grupper med ubegrænset mængde modtagere

SendBlaster kan administrere adskillige mailing lister.

Brugerdefinerede felt navne

SendBlaster lader dig selv definer felt navne for de 15 tilgængelige felter for hver adresse.

Returneringsadresse

SendBlaster 3 understøtter nu ReturnPath header, dette gør at dine bounces bliver sendt tilbage til en dedikeret e-mailadresse (i stedet for afsender eller “besvar” adressen).

Blackliste

Definer en liste af addresser og domæner som automatisk skal ekskluderes fra mailing lister.

 

Send kampagner

SMTP og POP3 profiler

Du kan opsætte forskellige SMTP og POP3 konfigurationer. Konto information kan gemmes i adskillige profiler, så alle SMTP og / eller POP3 indstillinger kan skiftes med et par museklik (Lær at bruge forskellige SMTP profiler).

SMTP gratis levering

Gennem send direkte metoden, hvis du ikke har brug for at modificere nogen parameter for at tilslutte udbyderens SMTP service. Lær at bruge SMTP.

Check duplikerede emails

SendBlaster filtrere automatisk dubletter fra når du sender.

Planlagt mailing

Planlæg din mailing so den automatisk bliver sendt på et givet tidspunkt på en given dag.

Udfør tidligere mailings

I tilfælde af et afbrud i internet forbindelsen, at computeren crasher eller hvad der ellers kan ske, gemmer SendBlaster hvilke emails beskeden allerede er sendt til i logs, så det er muligt at sende beskeden til de emails som beskeden ikke allerede har været sendt til.

Event logs

Se dine tidligere mailing logs.

Sæt hastigheden for afsendelse

Administrer indstillinger relateret til afsendelses hastighed.

 

Analysere data

Integreret med TrackReports

Vi giver et statistisk system gratis: TrackReports. Med TrackReports kan du se antallet af læste og klikkede beskeder.

Integreret med Google Analytics

Du kan også male effektiviteten af dine kampagner med Google Analytics.

 

Andre funktioner

Widgets

SendBlaster 3 har et helt nyt Widget Panel som tilbyder små brugbare værktøjer: et Huske Værktøj til at gemme notater og huskelister, en Genvejsliste til dine mest bruge programmer, en Magisk Tilskæring widget til at beskære billeder med, og et Domæne Info værktøj til at tjekke en e-mailadresses domæne i både browseren og i Alexa… Og der kommer hele tiden nye widgets!

Tekst afsnit

Du kan nemt gemme og genbruge tekst afsnit: signaturer, addresser, kontaktinformation, forretningsbeskrivelser… Ingen grund til at indtaste ny tekst hver gang du opretter en ny besked.

Udkast

Organiser dit arbejde bedre: SendBlaster 3 har en ny speciel mappe hvor du kan gemme alle dine ufærdige projekter, og senere gennemlæse dem før du oploader dem igen.

SnapShots

Du kan gemme forskellige konfigurationer af indstillinger, for eksempel forskellige mailings, forskellige SMTP indstillinger og forskellige email sendere. Det er meget brugbart hvis du sender nyhedsbreve på vejne af dine kunder.

Database back-up

Gem og beskyt alle dine data med blot et enkelt klik.

Kør I planlagt tilstand

SendBlaster kan køre I “tray systemet” så den ikke er synlig.

Sendblaster på verdensmarkedet  |  Glade kunder siger  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.dk