Sendblaster: Den bedste masse e-mail-software til e-mail marketing

Hvad er nyt i SendBlaster 3

Her er en liste over hvad vi har tilføjet til vores helt nye store lancering – og hvad du får når du opgraderer fra SendBlaster 2 til SendBlaster 3.

DOWNLOAD GRATIS
100% gratis nyhedsbrev software
KØB PRO UDGAVEN
Livslang licens, en enkelt betaling

 

Opdateret brugerflade og interne forbedringer

Vi har givet brugerfladen et grafisk og funktionelt nyt design, uden at vi har ændret ved SendBlaster oplevelsen som er blevet lovprist og værdsat; SendBlaster 3 maskinen har gennemgået flere interne forbedringer og optimeringer, så den er blevet hurtigere, har en bedre ydeevne og er mere robust.

Nye kategori skabeloner

SendBlaster 3 kommer med masser af nye skabeloner; skabelonbrowseren understøtter nu kategorier så du bedre kan organisere dine skabeloner.

Layout editor

Det at oprette en ny besked helt fra start af, er utroligt nemt med den nye layout editor: vælg e-mailstrukturen, tilføj header, footer eller sidekolonner, vælg farver og variationer med nogle få klik.

Beskær og erstat

Vælg et billede og erstat det med et andet: SendBlaster 3 vil automatisk tilrette størrelsen og tilskære det (uden at strække det), så det passer med det originale layout.

Forbedret besked editor

Flere nye funktioner er blevet tilføjet til besked editoren: ændring af baggrundsfarve, zoom, print, tilføj nye skrifttype familier, Google+ deling, syntaks farvekode.

Bedre integration med Google ydelserne

SendBlaster 3 understøtter nu linkdeling gennem Google+ og Gmails seneste funktion for forbedret administration af pop3 abonnementer.

Link tjek

Ikke flere ødelagte links: SendBlaster 3 vil automatisk udtrække alle links fra din besked, endda dem der er gemte, og herefter kan du tjekke dem med et enkelt klik.

Eksporter HTML med billeder

Nu kan du eksportere HTML koden OG de indbyggede billeder i en struktur så det er nemt at oploade, dette gør det nemt for dig at offentliggøre en kopi af din besked på din hjemmeside.

Tekst afsnit

Du kan nemt gemme og genbruge tekst afsnit: signaturer, addresser, kontaktinformation, forretningsbeskrivelser… Ingen grund til at indtaste ny tekst hver gang du opretter en ny besked.

Udkast

Organiser dit arbejde bedre: SendBlaster 3 har en ny speciel mappe hvor du kan gemme alle dine ufærdige projekter, og senere gennemlæse dem før du oploader dem igen.

Frameld med et enkelt klik

Lad dine modtagere afmelde sig med et enkelt klik, ved at bruge et PHP script som er nemt at installere og oploade til din hjemmeside.

Programmerbare tags [kun PRO]

SendBlaster 3 inkluderer en imponerende scriptmaskine til tags, disse kan nu programmers ved at bruge enten Vbscript (kendt fra office), eller Javascript (kendt af web udviklere og designere). Tags kan indeholde beregnet eller betinget afkom, forskellige variationer, definerbare vedhæftelser og meget mere.

Definerbare vedhæftelser [kun PRO]

SendBlaster 3 giver dig mulighed for at sende hver modtager en forskellig vedhæftning, ved brug af programmerbare tags, og du kan gemme vedhæftelserne sti eller filnavn i databasen.

Widgets

SendBlaster 3 har et helt nyt Widget Panel som tilbyder små brugbare værktøjer: et Huske Værktøj til at gemme notater og huskelister, en Genvejsliste til dine mest bruge programmer, en Magisk Tilskæring widget til at beskære billeder med, og et Domæne Info værktøj til at tjekke en e-mailadresses domæne i både browseren og i Alexa… Og der kommer hele tiden nye widgets!

Liste statistikker

Vis detaljeret information om dine lister (samlede antal kontakter, hvor mange der abonnerer, hvor mange der er aktive i hver liste og i hele databasen).

Liste sammenfletning og flytning

Du kan nu nemt og hurtigt sammenflette to eller flere lister, eller flytte et sæt af kontakter fra en liste til en anden ved hjælp af disse imponerende regler.

Global afmelding og bounce

Afmelding og bounce fra en specifik adresse kan nu tilføjes til alle lister for at sikre en bedre sikkerhed, og mindske klager fra modtagerne.

Returneringsadresse

SendBlaster 3 understøtter nu ReturnPath header, dette gør at dine bounces bliver sendt tilbage til en dedikeret e-mailadresse (i stedet for afsender eller “besvar” adressen).

Historik af opt-in og opt-out

Abonnementer, afmeldinger og bounce forespørgsler gemmes i databasen sammen med deres data, så du kan holde øje med dem, eksportere dem til genbrug eller ændre dem.

Database back-up

Gem og beskyt alle dine data med blot et enkelt klik.

BCC e-mails til dit CRM program

Med SendBlaster 3 vil du være i stand til at videresende alle dine udgående e-mails til dit CRM program, på denne måde vil alle dine e-mailbeskeder blive ”tilsluttet” til de kundedata som der er gemt i dit CRM værktøj.

Sendblaster på verdensmarkedet  |  Glade kunder siger  |  Cookies  |  Sitemap  |        
© 2021 sendblaster.dk